Call for papers

DramArt. Revistă de studii teatrale

Dragi colege și colegi,

colegiul de redacție al revistei de studii teatrale DramArt vă invită să contribuiți la realizarea publicației, care oferă o platformă cu un spectru larg de dezbateri cadrelor didactice universitare, teatrologilor, practicienilor și cercetătorilor.

Reflecțiile asupra textului dramatic, artei spectacolului teatral, practicii teatrale, pregătirii următoarelor generații de actori, sub formă de studii teoretice sau descrieri de workshop, incluzând interviuri, cronici de teatru și recenzii asupra publicațiilor recente din domeniul teatral cumulează diversele rezultate ale cercetării științifice, pentru a face cunoscute noile impulsuri și tendințe din domeniul teatral.

Vă invităm să ne trimiteți contribuțiile într-o limbă de circulație internațională – engleză, germană sau franceză, însoțite de un rezumat în limba engleză și limba redactării studiului pe adresele: dramarttm@gmail.com și eleonora.ringlerpascu@gmx.de. Lucrările vor fi publicate, după decizia referenților de specialitate (prin sistem peer review), în revista de studii teatrale DramArt a Universității de Vest din Timișoara.

Termen de predare: 1 octombrie, pentru lucrarile care vor fi publicate in numarul din anul urmator.Reguli de redactare